PORTFOLIO ANKE WILLEMS

contact

Den Haag sculptuur 2006


Vormgeving van de gehele tentoonstelling "Botero" op het Lange Voorhout in Den Haag. Ontwerp, artdirectie, projectmanagement en uitwerking

Poster en campagnestijl photo cabourg
Campagnestijl van een fototentoonstelling in Cabourg (FR). Basisontwerp en begeleiding van dtp'ers.

Beurskrant Royal VKB
Beurskrant speciaal voor de Ambiente in Frankfurt van het keukenaccesoiresmerk Royal VKB. Ontwerp en uitwerking, aansturen van vertalers en fotograaf. © Ontwerpwerk

Den Haag Sculptuur 2007
Campagnestijl voor Den Haag Sculptuur 2007. Vormgeving nav basisontwerp, uitwerking, projectleiding en (aansturing van) dtp.

Vakantiebrochures Rode Kruis
De Rode Kruis brochures voor speciale vakanties voor jongeren moesten een meer vrolijke vakantie uitstraling krijgen, en meer de jongeren aanspreken. Basisontwerp.

Jubileumboek ECT
Ect, het grootste containeroverslagbedrijf op de maasvlakte, wilde een jubileumuitgave. In het boek wisselen geschiedenis, heden en toekomst elkaar af. Basisontwerp en vormgeving, aansturing dtp.

Uitnodigingen

Uitnodigingen voor eigen feestjes.

Dobber +Schetsfase

Ontwerp en art-directie voor re-launch van het jeansmerk Dobber. Van moodboards naar het ontwerp van labels en knopen voor de spijkerbroeken. Basisontwerp, projectleiding, werktekenen.

Yumimenukaart voor klein take-away wok restaurant. Ontwerp van de menukaart.

Priox +SchetsfaseOntwerp van nieuwe identiteit voor een softwarebedrijf. Na een uitgebreide schetsfase is gekozen voor de geaometrische typografie. Moodboards, namenonderzoek, ontwerp, projectleiding, werktekenen.

website Stazyiontwerp van eenvoudige website

AnkelandIllustraties op eigen website ankeland.nl